Sheelah bloggar på Gylleneskor.zitiz.se

Vi börjar från och med imorgon; fredagen den 27/11 att blogga på Gylleneskor.zitiz
Därmed lämnar vi vår blogg här på blogg.se och alla som vill är varmt välkomna att följa med oss vidare till Gylleneskors hemsida.
Vi är otroligt glada och stolta över det nya samarbetet!
Det var först när vi medverkade i Melodifestivalen 2008 som vi kom i kontakt med Gylleneskor. Senast var vi gästartister under deras hyllningskväll till Michael Jackson på Golden Hits här i Stockholm.
Vilka är Gylleneskor?
Såhär beskriver de sig på sin hemsida:

Gylleneskor är till skillnad från andra medier ”skribentdriven”. Vårt innehåll framställs mer eller mindre av läsarna själva. Detta innebär också att både artister och annat folk i musikbranschen och i media själva medverkar flitigt på sajten med ibland egna artiklar eller bloggar. 

Vi är ett så kallat medborgarjournalistiskt koncept med inriktning på musik- och nöjesnyheter. Vår fasta redaktion arbetar dock ytterst professionellt och målinriktat med att redigera och samordna innehållet på webbplatsen. Vi ska dock i ärlighetens namn säga att flera av våra flitigaste profiler inte är ”amatörer” vi har skribenter som faktiskt är journalister, verksamma eller arbetssökande. Eller så jobbar man i andra sammanhang professionellt med medier och Internet på olika sätt.

Vad som förenar oss är passionen och glöden för musiken, schlager, populärkultur och Melodifestivalen. Gylleneskor med partners räknar med att under 2010 bli Skandinaviens ledande musik- och nöjesplattform med ”skribentdrivet” innehåll.

Gylleneskor är mer än bara en blogg. Det här är en nyhetssajt med intervjuer där vi låter artisterna få tala till punkt. Det här startade som en hobby och ett fritidsintresse och var aldrig tänkt att bli något mer än det. Men projektet har utvecklats på ett sätt som är unikt och inte har några andra direkta motsvarigheter i svensk Internethistoria. En sektion där vi berättar mer om oss själva och om Gylleneskors korta men mycket intensiva historia kommer snart att presenteras här på sajten.


Hoppas att ni fortsätter att följa oss på vår resa, Välkommen till vår blogg på www.gylleneskor.zitiz.se

 

Puss & Kram

Emma, Emilie & Sara




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0